lunes, 25 de enero de 2010

La línia 21 de bus canvia el seu recorregut pel casc urbà del Prat de Llobregat


Ho fa per adoptar un itinerari més recte a través de l’avinguda Verge de Montserrat i l’avinguda del Remolar

La línia 21 d’autobusos de TMB (Paral·lel - El Prat) canvia de recorregut al casc urbà del Prat de Llobregat, per adoptar un itinerari més recte a través de l’avinguda Verge de Montserrat i l’avinguda del Remolar. Aquest recorregut és el que s’havia dissenyat des de l’inici de la línia, l’any 2006, però no s’havia pogut implantar a causa de diferents actuacions a la via pública.

La variació consisteix a suprimir el trajecte actual en ziga-zaga per l’avinguda d’Apel·les Mestres i l’avingudadel Canal, en direcció a l’estació de tren del Prat, i substituir-lo per un recorregut en angle recte per l’avinguda Verge de Montserrat i l’avinguda del Remolar, que és el mateix en tots dos sentits. D’aquesta manera, el 21 tindrà una parada nova a l’avinguda Verge de Montserrat, a prop del carrer Aleix Guilera.

La línia 21 de bus circula a intervals de 20 minuts els dies feiners, en què transporta uns 2.000 viatgers diaris. Com que funciona amb horari fix, és possible saber l’hora aproximada de pas consultant els cartells de les parades o el portal web de TMB.

Poden ampliar aquesta informació a: http://www.tmb.net/ca_ES/premsa/notespremsa/notespremsa.jsp

No hay comentarios: