martes, 15 de junio de 2010

Presentació del SUBMODAFAD, una desfilada de moda a l'intercanviador de metro de Diagonal

Milà, París, Nova York i, per què no, el metro de Barcelona. Sota el nom de SUBMODAFAD, el proper 17 de juny, a les 21 hores, l'intercanviador de Diagonal (L3-L5) es transformarà en una passarel·la de moda.

Milà, París, Nova York i, per què no, el metro de Barcelona. Sota el nom de SUBMODAFAD, el proper 17 de juny, a les 21 hores, l'intercanviador de Diagonal (L3-L5) es transformarà en una passarel·la de moda amb la desfilada d'algunes de les creacions de diversos dissenyadors que han sigut seleccionats, premiats o que han col·laborat amb MODA-FAD, en els últims 15 anys.

L'exhibició tindrà lloc a les cintes transportadores en el pas de connexió entre les línies 3 i 5 i s'hi veuran creacions innovadores pel que fa a teixits, tendències i dissenys en un insòlit i original escenari. Concretament, els dissenyadors que participaran en aquest retrohomenatge en commemoració de la 30a edició del MODAFAD seran: Josep Abril, Txell Miras, El Delgado Buil, María Escote, Juan Vidal, Gori de Palma, Andrea Ayala, Krizia Robustella, The Mystic Onion, Gerogina Vendrell, Sebastián Barneche, American Pérez, Diana Dorado, David Cabra, Cati Serra, Georgina Ordinas, Lenfanterrible, Karlotalaspalas, Ricardo Andrez i José Caballero.

No hay comentarios: