jueves, 1 de abril de 2010

EMPLEO EN TMB (AUTOBUSES)

ENGINYER/A TÈCNIC/A TELECOMUNICACIONS BUS
Referència: 87330
Admissió de sol·licituds fins a: 15/04/2010
Responsabilitats: Missió: programar, supervisar i controlar l'activitat del manteniment extern dels Sistemes de Telecomunicacions de Bus existents, tant els fixos com els embarcats.
Funcions: Disseny i definició dels plans de manteniment i contractacions externes necessàries per al manteniment dels nous Sistemes de Telecomunicacions fixos i embarcats de TB.
- Coordinació interna i amb el Centre de Suport Tecnológic en l'àmbit del manteniment extern de l'equipament de telecomunicacions fix i embarcat.
- Disseny, supervisió i control dels contractes de manteniment i paràmetres de mantenibilitat externa dels Sistemes de Telecomunicacions embarcats i fixos.
- Planificació, assignació i control del pressupost associat al manteniment extern dels Sistemes de Telecomunicacions embarcats.
- Proposta i validació de solucions tècniques per a la millora dels paràmetres del manteniment extern.
Perfil sol·licitat: Busquem candidats/es amb:
- Titulació d' Enginyeria Tècnica, especialitat Telecomunicacions-Electrònica.
- Elevat coneixement de les tasques de manteniment i reparació dels equips electrònics embarcats i d'instal.lacions fixes.
- Es valorarà posseir experiència contrastada en xarxes de ràdio i comunicacions.
- Domini ofimàtic del paquet Office (usuari/a avançat/da), així com coneixements a nivell tècnic en Sistemes de Telecomunicacions (hardware i software).
Sou: Indicar pretensions econòmiques.
Altres:-

Introdueix les teves dades
i el teu currículum

No hay comentarios: