viernes, 26 de marzo de 2010

Interrupció parcial del servei de metro a la línia 2 i la línia 5 durant la Setmana Santa

Interrupció parcial del servei de metro a la línia 2 i la línia 5 durant la Setmana Santa
 
El servei de metro quedarà interromput aquesta Setmana Santa en un tram de la línia 2 i un altre de la línia 5, a conseqüència de les obres de millora de la xarxa que es duran a terme. Els usuaris disposaran d’autobusos especials per fer el recorregut alternatiu. Concretament, les afectacions del servei seran:

·        L2 La Pau - Pep Ventura: el servei quedarà interromput entre aquestes estacions, del dissabte 27 de març al dilluns 5 d’abril (tots dos inclosos). Es duran a terme treballs de manteniment de la infraestructura, que consistiran en la renovació de la plataforma de la via.

·        L5  Sagrera - Horta: els trens no circularan entre Sagrera i Horta durant el cap de setmana del divendres 2 d’abril al diumenge 4 d’abril. S’executaran obres de modernització de la senyalització i els enclavaments d’aquest tram, per a permetre un increment de la capacitat de la línia i millorar el control i seguiment dels trens.


Per reduir les molèsties als viatgers durant les afectacions en el servei, s’habilitaran autobusos substitutoris que faran el recorregut alternatiu. Precisament, amb aquest objectiu, la planificació dels treballs s’ha dissenyat aprofitant els dies festius de la Setmana Santa, perquè en aquestes dates habitualment es produeix un descens de passatgers del transport públic.


L2 Interrupció entre La Pau i Pep Ventura durant deu dies

D’una banda, el servei de Metro quedarà interromput a la línia 2 en el tram entre les estacions de La Pau i Pep Ventura, des del dissabte 27 de març i fins al dilluns 5 d’abril, tots dos inclosos.

Mentre duri l’afectació, els usuaris disposaran d’un servei especial d’autobusos amb origen a La Pau i parada a cada una de les estacions fora de servei (Verneda, Artigues-Sant Adrià, Sant Roc, Gorg i Pep Ventura), amb el mateix horari del metro. La resta de la línia, entre Paral·lel i La Pau, funcionarà amb normalitat.

No hay comentarios: