jueves, 25 de marzo de 2010

EMPLEO EN TMB

ASSESSOR/A JURÍDIC/A
Referència: 87230
Admissió de sol·licituds fins a: 09/04/2010
Responsabilitats: Missió: assessorar jurídicament a les diverses àrees de TMB, així com representar i defensar legalment els interessos de TMB i els seus empleats (excepte laboral). Funcions:
- Defensa judicial i extrajudicial dels interessos i drets de TMB i dels seus empleats i empleades com a conseqüència del desenvolupament de la seva activitat laboral.
- Assessorament i intervenció en processos de contractació, privada i pública (redacció i revisió de contractes, intervenció en processos de licitació, plecs de condicions, etc.).
- Assessorament jurídic (consultes, redacció d'informes i dictàmens, reclamacions) de caràcter multidisciplinari (dret administratiu, civil, penal, mercantil, societari) a les diverses àrees de TMB.
Perfil sol·licitat: - Ser Llicenciat en Dret i estar col·legiat/da com a advocat/da exercent a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona.
- Disposar d'un mínim de 5 anys d'experiència, demostrable en les branques esmentades anteriorment.
- Es valorarà disposar de formació a nivell de màster/postgrau.
- Dominar el català i el castellà. Es valorarà el coneixement d'altres llengües.
- Disposar de coneixements d'informàtica i ofimàtica a nivell estàndard.
- Ser una persona amb gran capacitat d'integració als equips, amb habilitats comunicatives i de negociació, polivalència, iniciativa, motivació, responsabilitat i compromís.
Sou: Indicar pretensions econòmiques al CV.
Altres:-

Introdueix les teves dades
i el teu currículum

No hay comentarios: