viernes, 22 de enero de 2010

La línia 78 de bus s'acosta al nou Hospital Comarcal Moisès Broggi, a Sant Joan Despí


La línia 78 d’autobusos (Estació de Sants - Sant Joan Despí) de TMB canviarà de recorregut a partir de dilluns vinent, 25 de gener, al sector anomenat Residencial Sant Joan (on hi ha TV3) per donar més bon servei al nou hospital comarcal Moisès Broggi.

La línia 78 d’autobusos (Estació de Sants - Sant Joan Despí) de TMB canviarà de recorregut a partir de dilluns vinent, 25 de gener, al sector anomenat Residencial Sant Joan (on hi ha TV3) per donar més bon servei al nou hospital comarcal Moisès Broggi, que es posarà en funcionament pròximament.

La variació consisteix a suprimir el trajecte actual en ziga-zaga pels carrers de Sant Martí de l’Erm i Josep Trueta, i substituir-lo per un recorregut en angle recte per l’avinguda del Baix Llobregati el carrer Jacint Verdaguer. D’aquesta manera, el 78 tindrà dues parades noves a l’avinguda del Baix Llobregat, una en cada sentit, davant mateix del nou hospital comarcal de Sant Joan Despí.

La línia 78 de bus, creada el 1996, circula amb intervals d’uns 14 minuts els dies feiners, en què transporta prop de 5.000 viatgers diaris. Com que està incorporada al sistema TMB iBus, és possible preveure el temps d’arribada dels busos d’aquesta línia a les parades mitjançant l’enviament de missatges de mòbil al 7412 o entrant al portal web de TMB.

Poden ampliar aquesta informació a: http://www.tmb.net/ca_ES/premsa/notespremsa/notespremsa.jsp

No hay comentarios: