martes, 24 de noviembre de 2009

EMPLEO EN METRO


TÈCNIC/A DE SISTEMES DE PROTECCIÓ CIVIL
Referència: 86920
Admissió de sol·licituds fins a: 04/12/2009
Responsabilitats: Integrat/ada a la Unitat de Sistemes de Protecció Civil de Metro, durà a terme, entre d'altres, les següents funcions:

Elaboració, coordinació, direcció i seguiment de projectes de noves instal·lacions de protecció civil i automatització o millora de les existents (projectes interns i externs).
Supervisió, gestió i control de fases, normatives, documents, tècniques i activitats en el desenvolupament per garantitzar el nivell de seguretat exigit en la normativa de seguretat vigent (alta criticitat) i de disponibilitat i fiabilitat en els sistemes d'automatització.
I+D i recerca de detecció de necessitats , anàlisi i proves de nous equips, sistemes o serveis.
Suport i formació del personal d'altres departaments de la companyia.
Perfil sol·licitat: IMPRESCINDIBLE experiència mínima acreditada de 3 anys en la Gestió de Projectes relacionats amb: sistemes de protecció contra incendis, ventilació, telecontrol, evacuació i instal·lacions ferroviàries en general.
Disposar, preferentment, de Titulació en Enginyeria Tècnica en les especialitats de mecànica, electricitat, electrònica o similar.
Persona amb iniciativa, dinàmica i amb capacitat per treballar en equip. Metòdica, rigorosa, amb capacitat d'organització, planificació i per a gestionar imprevistos.
Sou: Es prega indicar pretensions econòmiques en el cv
Altres:Es valorarà coneixements d'anglès, en eines informàtiques generals i aplicades a l'enginyeria i en materia de prevenció de riscos laborals.


Introdueix les teves dades
i el teu currículum

No hay comentarios: