martes, 24 de noviembre de 2009

EMPLEO EN METRO


ENGINYERS/ES DE PROJECTES DE SENYALITZACIÓ I TELECONTROL FERROVIARI
(2 PLACES)
Referència: 86690
Admissió de sol·licituds fins a: 27/11/2009
Responsabilitats: Tindrà com a missió principal el seguiment i implantació dels projectes del departament en el àmbit de la senyalització i els sistemes de protecció per la circulació del trens, així mateix en els sistemes de telecontrol ferroviari com el telecomandament de tràfic i energia. Realització d'estudis, anàlisis, projectes o altres tasques encaminades a millorar els sistemes de senyalització, telecontrol i el seu manteniment.
Perfil sol·licitat: - Titulació en enginyeria tècnica en telecomunicacions o industrial.
- Es valorarà el coneixement sobre senyalització i telecontrols, així com el coneixement d'eines informàtiques a nivell usuari i anglès tècnic.
- Serà molt valorable l'aportar experiència en lloc similar.
- Persona amb iniciativa, dinàmica, que li agradi treballar en equip, amb capacitat per a organitzar els seu propi treball per a assolir els objectius marcats, metòdica però també amb capacitat per a treballar amb imprevistos.
- Disponibilitat per treballar de nits segons el projecte.
Sou: Indicar pretensions econòmiques.
Altres:Totes aquelles candidatures que no rebin notificació en un termini de 30 dies, (una vegada finalitzat el termini de recepció de candidatures) es consideren no ajustades al perfil requerit.


Introdueix les teves dades
i el teu currículum

No hay comentarios: