lunes, 6 de junio de 2011

EMPLEO EN METRO

Comandaments Tècnics d'Operacions per a la Xarxa de Metro de Barcelona

Referència 88050
Admissió de sol·licituds fins a 13.06.2011 (inclòs)
ResponsabilitatsLa missió principal serà vetllar per a que es dugui a terme el servei de Metro programat, intervenint i resolent les incidències, atenent a la seguretat i a la prestació del servei segons els estàndards de qualitat i l'eficiència econòmica.
- Controlar, gestionar i administrar, en coordinació amb altres unitats, els sistemes i recursos de les estacions i de la circulació de trens tant en situacions programades com en situacions d'incidència.
- Garantir el correcte funcionament dels sistemes, instal•lacions i trens, així com realitzar el manteniment de primer nivell i resoldre les possibles disfuncions dels mateixos.
- Garantir el bon funcionament dels processos de les estacions i de la circulació de trens, així com el compliment de totes les normatives aplicables a l'explotació de Metro.
- Resoldre situacions imprevistes gestionant tots els recursos disponibles vetllant per la mínima repercussió en el servei i el màxim nivell de seguretat.
- Impartir la formació necessària (a nivell d'incidències, instal•lacions, trens, circulació, atenció al client, etc.).
Requisits
- Formació acadèmica: disposar de titulació oficial homologada de CFGS o FPII en branques tècniques (mecànica, electricitat, electrònica, telecomunicacions, etc.). Es valorarà disposar d'Enginyeria Tècnica.
- Imprescindible disposar d'experiència mínima contrastada de dos anys en llocs de treballs tècnics, preferentment en el sector ferroviari.
- Es valorarà molt disposar d'experiència contrastada en gestió de persones i d'equips de treball.
- Correcta comprensió i expressió en català i castellà. Es valorarà tenir coneixements d'anglès.
- Disponibilitat i flexibilitat horària, tant per a realitzar la formació com per a la prestació del servei.
- Competències: control i estabilitat emocional. Capacitat d'anàlisi de problemes i rapidesa en la presa de decisions. Capacitat d'adaptabilitat i versatilitat. Iniciativa, dinamisme i capacitat d'innovació i proposta. Orientació al client, facilitat per a la coordinació i lideratge d'equips humans i per a la comunicació adaptada a diferents situacions. Capacitat d'organització i planificació, tant del propi temps com dels recursos al seu abast. Integritat, responsabilitat, motivació, compromís i predisposició.
Sou segons conveni de Metro.
Contractació laboral estable.
Totes aquelles candidatures que no rebin notificació en un termini de 30 dies (un cop acabat el termini de recepció de candidatures), es consideren no ajustades al perfil requerit.

3 comentarios:

Sandra dijo...

Hola, me apunté a esta oferta y este miércoles voy a hacer las pruebas.
¿Podrían ustedes decirme en que consisten las pruebas técnicas? Gracias

Unknown dijo...

Si eres tan amable, realiza la pregunta por correo, por razones obvias no puedo publicar según que temas.
Gracias.

Sandra dijo...

Ok, ya le he hecho mi consulta vía mail.
Muchas gracias