miércoles, 19 de agosto de 2009

EMPLEO EN TMB (METRO)


COORDINADOR/A DE SEGURETAT I PROTECCIÓ CIVIL

Referència: 8663
Admissió de sol·licituds fins a: 05/09/2009

Responsabilitats: Depenent del Responsable de la Unitat de Seguretat i Protecció Civil, haurà de desenvolupar, entre d'altres, les següents funcions:
Elaborar i supervisar els procediments d'actuació de Vigilants, Auxiliars, Serveis i Operatives que es desenvolupen.
Atendre i responsabilitzar-se dels requeriments de Forces i Cossos de Seguretat.
Actuar com interlocutor permanent amb medis externs d'actuació: FCS, Bombers, Urgències.
Supervisió i seguiment permanent de processos relatius a incidències.
Prendre decisions pròpies d'incidències de seguretat i protecció civil, en l'àmbit de la direcció i inspecció dels serveis establerts.
Dirigir dispositius in situ, i actuacions de medis tècnics i recursos propis, en cas d'emergència , d'acord amb les mesures de coordinació establertes i atenent a lo contemplat en els Plans d'Autoprotecció.

Perfil sol·licitat: Disposar de trajectòria professional i experiència demostrada en l'àmbit de la seguretat pública o privada.
Disposar d'exhaustiva formació legal, en especial en l'àmbit de legislació penal, processal i administrativa. Disposar de coneixements d'aplicacions ofimàtiques (Excel, Word..) a nivell avançat.
Es valorarà: estar graduat en l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral (EPSI) o diverses branques d'ensenyament universitari vinculat a l'àmbit de la seguretat. Experiència aportada en l'àmbit de la formació i divulgació de coneixements.

Sou: Es prega indicar pretensions econòmiques

Altres:-

Introdueix les teves dades
i el teu currículum

No hay comentarios: